Proudly I present to you guys: my new and improved blog! I hope you’ll like it as much as I do, I’m really excited about starting over and I will try to update as much as I can. If you have any questions or recommendations: feel free to leave a message or just send me an e-mail.. I appreciate every kind of constructive input. For now, I ‘d like to celebrate my new blog, starting with a give-away, containing a large Givenchy Nightingale Knock-Off bag (so for the record: this bag is NOT an authentic Givenchy, but a really nice replica) in black. The bag is made of PU-leather and brand new (including dustbag). So, if you want to win this beautiful bag, all you have to do is follow me on Bloglovin’ or Google Friend Connect (or both, to double your chances) and leave me a message. The give-away will end in September, depending on the amount of interest. I will announce the winner on my blog, so stay tuned!

56 thoughts on “Welcome

 1. je link doet het! en je nieuwe blog ziet er goed out, mooie layout!

  ik heb geen blog dus kan je ook niet volgen… mijn KO Givenchy is de voering kapot gegaan, dus een nieuwe is welkom:D

 2. haha, ik ben ook gmail-loos, ik doe alleen aan hotmail:p en twitterloos, dus ik kan je alleen maar volgen op mijn symbaloo.

 3. Je nieuwe blog ziet er goed uit, ik heb je blog gemist! Leuk dat je gelijk een give-away doet, ik volg je met bloglovin!

 4. Wauw, mooi hoor je nieuwe blog! Ik volgde je al een tijdje toen ik zelf nog niet blogde.

  Nice replica is dat! Leuk starten met zo’n pretty give away :)
  Ik volg je met Bloglovin’ en Google:)

 5. Hehe je nieuwe blog! Las de oude altijd met veel plezier dus deze staat ook alweer bij de favorieten!

  Ik doe graag mee met je winactie, ik volg je al met google!:)

 6. he Debbie, ziet er super uit. Goed Engels trawes! Behalve dat het volgens mij An Authentic bag is.. A Authentic leest zo lastig… Wat een zeikerd… Misschien, maar ik wil wel die tas ;-)

 7. Hey,
  I’m following with google and bloglovin’ and I really LOVE this bag! The shape and the colour are so perfect!
  Btw, I love your new and old blog!

  xoxo Sootjeelina <3

 8. Heel mooi! Ziet er veel professioneler uit dan je vorige blog en die vond ik ook al heel leuk om te volgen, dus ik ben erg benieuwd naar het vervolg! En wauw, wat een mooie tas! Ik doe dus mee :)!

 9. Hey girl!

  Altijd goed om een nieuw begin te maken:)
  you may not believe me, but I’ve been searching for a handbag.. en nu kom jij met deze giveaway.. what a coincedence indeed.

  love to see more van je bloggen;)

  xx

  Cylia

  Cyliaaaa.blogspot.com

 10. Mooie nieuwe blog!
  En natuurlijk volg ik je, via bloglovin en ik ga je ook nog volgen via google, maar dat lukt nu eventjes niet (geeft steeds een foutmelding, wilde net ook al een andere blog volgen maar dat lukt ook niet..).
  Over de tas, wauw, ik heb alleen nog maar een bruine tas en ben al een tijdje op zoek naar een zwarte, en deze is perfect! Leuk dat je dit doet zeg!

 11. Mooie blog en leuke posts, kwam toevallig hier terecht. Ik volg je vanaf nu ook via bloglovin :) Leuke give away!

  Groetjes, Carol

 12. Wow, je blog ziet er nu echt heel professioneel uit! Een mooie verbetering!
  Ik word zeker een trouwe volger van je nieuwe blog :)
  Liefs!

 13. Ziet er mooi uit, leuke blognaam ook!
  Ik volg je met bloglovin.
  Met GFC wil ik je ook volgen maar op de een of andere manier lukt dat niet, zal het later nog eens proberen..

  P.s. de tas is geweldig ik doe graag mee aan de give away… :)

 14. Pingback: Burberry Outlet
 15. Pingback: LV Handbag
 16. Pingback: Jtosme Movie
 17. Pingback: Kindle Store
 18. Pingback: DVD
 19. Pingback: Toys
 20. Pingback: smotop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.