What’s In The Bag Today?

Walking down the streets I always try to imagine what women are carrying around in their bags and purses.. Usually you can find me dragging a huge bag around, including an enormous amount of trash. Outcome: sore shoulders and a painful back. That’s why I tried to stop carrying loads of trunk, and start every day with a perfectly arranged bag. What do you think, huh? This is what my bag looks like today. Pretty decent, in my opinion.

Yellow leather bag: Asos

Contents: Wallet|Mango, Agenda\unknown, Blackberry with an extremely ugly cover, Sculpting Disc\Sephora, Lipstick\Catrice, Large bunch of keys, Sunglasses\RayBan Wayfarer limited ed., deodorant\Dove, Coconut Bodybutter\The Body Shop, Viktor&Rolf fragrance <3.


18 thoughts on “What’s In The Bag Today?

  1. Mooie tas, wannnt ik heb ‘m zelf ook haha! Heb echt heel erg lopen twijfelen over welke kleur ik zou nemen.. Wil de turqoise ook nog steeds erg, maar aangezien deze afgeprijsd was ben ik toch voor de gele gegaan. Vind jij ‘m niet alleen heel erg snel zwaar?

  2. Yeahhh!! Ben net terug van vakantie en spot ik zomaar deze mooie nieuwe blog van jou. Love it!! Ik ga ook maar gauw eens mijn layout veranderen denk ik, eerst maar even tijd vinden hehe
    Have fun!!

  3. Ah wat lief van je, dankjewel! Ik denk alleen dat ik voor een andere ga, zie je binnenkort op mn wishlist, vind de overgebleven kleuren nl. niet zo leuk. Xoxo

  4. :D
    Ja heb een lekker weekje gehad! Ben helemaal uitgerust en dat had ik net even nodig. We hadden namelijk heel veeeeeel regen dus veel konden we niet doen daardoor hebben we heel veel gechilled in onze mega grote stacaravan midden in de natuur haha! Stadjes bezocht en toen het niet regende gemountainbiked etc. Dus even helemaal zonder internet, telefoon … heerlijk!! Ik zie dat ik wel een hele leuke Monki avond heb gemist :o

  5. Ik vind je tas mooi!Een vriendin van mij heeft de nude variant en ik wil ‘m ook! Jammer dat de donkere kleuren weer normale prijs zijn. Vind 92 euro echt beetje te duur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.