19 Comments

 • delina says:

  SUPERRR daarom heb ik hem zelf ook :D de ketting was wel korter dat ik dacht, heb hem zelf wat langer gemaakt :).

  De truien zijn best wel kort ik ben 1.60 en hij valt bij mij net na me buik en aan de achterkant wel over mijn kont! vind hem wel echt prachtig, ik draag de voorkant in een hoge spijkerbroek dat staat erg leuk ‘vind ik dan :P’ dus als je hem echt als een soort jurk wilt dragen kan dat niet. Ik heb ze alle drie in een 40 besteld omdat ik idd ook bang was dat ze te klein vielen! miss kan je wel een 42 bestellen dat durf ik niet te zeggen. zelf heb ik een maat 38 en me kont een 40/42 kan je een beetje kijken wat je nodig hebt :P xx

 • delina says:

  Um ja ik had een 12 besteld geloof ik! Ze zijn echt heerlijk wel oppassen met een kat want er zitten zo halen in :P moet nu alles veilig opbergen en dat is heel moeilijk voor mij :O
  Waarom heb ik dat probleem nou ook altijd?? heb flink wat salaris en nu is alles alweer op en wat heb ik er allemaal voor gekocht??! helemaal niet zo veel haha :P wil zo graag naar monki wou volgend weekend gaan maar nu ben ik weer arm! had lenzen gekocht voor me camera :S. Die pistol boots zijn idd super! mijn acne’s vallen trouwens erg klein heb 38/39 en had een 38 besteld, gelukkig zijn ze al iets groter had eerst echt dubbel gevouwde tenen, maar ze zijn zo mooi haha :P dus je kan miss ook beter de grootste maat nemen als je er tussen zit ;)! waar werk jij als ik vragen mag? ben opzoek naar een nieuw baantje maar wil niet in zo een stom overhemd aan ofzo lekker me eigen kleding ideetjes :P? xx

 • delina says:

  Oh wat toevallig mijn vriend doet ook zo een opleiding eerst heeft hij MBO – SPW gedaan en daarmee 1 jaar full-time gewerkt in een kinderdagverblijf! hij wou toch weer door met studeren en doet nu HBO SPH geloof ik?! durf ik niet zeker te zeggen. Hij loopt nu ook stage met gehandicapte kinderen en veel met psychologie als ik het goed schrijf :P! wil hierna vervolg doen over kinder psychologie! Ik woon in dordrecht :S echt een dode stad haha woonde ik maar in utrecht haha heerlijk alleen vind ik de winkels daar in de stad een beetje saai?! allemaal dezelfde of licht het aan mij? of kan ik niet goed zoeken :D?

  Ik zelf doe dit jaar examen havo haha, beetje verlaat :D heb nog geen idee wat ik wil gaan doen maar ben wel gek op kinderen dus misschien ook wel iets in die richting! Heb nu een saai bijbaantje waar ik niks mee verdien vergeleken met me vriend toen haha :P xx

 • Haha thanks =)
  Tja het is meer de vraag wat er niet mis ging haha… Korte samenvatting:
  Bagage lang weg, toen bagage verwisseld, toen schoftelijk en niet behandeld m.b.t. vergoeding =S
  Terugvlucht bleek onmogelijk volgens meridiana en airport, maar niet volgens Ebookers en KLM, wij steeds bellen en er tussen in zitten… maar geen oplossing, alleen een hoge telefoonrekening en 2 dagen kwijt.
  Overstap vlucht gemist, pas de volgende dag een nieuwe vlucht –> hotel –> werden we bij het verkeerde hotel afgezet door de taxi =S weer 50 euries weg voor een nieuwe taxi naar t goede hotel…
  En we stonden op een camping en dat vond ik 10x niks haha!

  Zeker een mooie ketting, ik zit zelf nog te twijfelen tussen deze of die ‘wood’ versie… Nog ff thinken =)
  Ga je toevallig 13 oktober naar de lancering van just-2D for bagsac? X

 • Aimee says:

  Erg mooie ketting!

 • Cécile says:

  Mooimooi!

 • LA says:

  I really love this brand of jewelry, has the perfest crosses and skulls!
  I need to buy something asap

  LA

 • cate says:

  hi chick, ff een stomme vraag aan jou he, die prachtige zwarte (welbekende) zara laarsjes van jou, hoe vallen deze? ik kan ze overkopen van iemand in maat 41. maar ik heb 39. ze had zelf ook 39. gaat dat echt lukken denk je met een dikke sok?
  kisses (FSHIONADDICT*egf)
  oja geweldige necklace trouwens;)

 • cate says:

  thank you, slim advies! ik heb even al mn zara heels uit de kast gegooid, en er zit maar 1 paar 40 bij die zelfs iets te ruim is.
  dus ik ben bang dat het ‘m niet gaat worden:( ach;) new season ligt alweer in de stores;)
  (het was voor 70E trouwens)
  Kisses

 • sassi says:

  love this jewelery!
  X

 • phuong says:

  erg mooi! Mijn worker boots zijn niet van echt leer, maar ze zien er super uit!

 • Nadine says:

  Erg leuk! Ik ga die binnekort ook denk ik bestellen ! x

 • Suzanne says:

  vind m wel mooi maar ben nie zo van de kruizen. ik wil heeeeel graag een ring

 • Haha thanks =)
  Tja het is meer de vraag wat er niet mis ging haha… Korte samenvatting:
  Bagage lang weg, toen bagage verwisseld, toen schoftelijk en niet behandeld m.b.t. vergoeding =S
  Terugvlucht bleek onmogelijk volgens meridiana en airport, maar niet volgens Ebookers en KLM, wij steeds bellen en er tussen in zitten… maar geen oplossing, alleen een hoge telefoonrekening en 2 dagen kwijt.
  Overstap vlucht gemist, pas de volgende dag een nieuwe vlucht –> hotel –> werden we bij het verkeerde hotel afgezet door de taxi =S weer 50 euries weg voor een nieuwe taxi naar t goede hotel…
  En we stonden op een camping en dat vond ik 10x niks haha!

  Zeker een mooie ketting, ik zit zelf nog te twijfelen tussen deze of die ‘wood’ versie… Nog ff thinken =)
  Ga je toevallig 13 oktober naar de lancering van just-2D for bagsac? X

 • Jtosme Movie says:

  Tks…

  This information really helped me, I am sharing with a few friends….

 • Grocery says:

  Tks…

  I’ve visited many blogs,forums, but this time:How your fantastic forum is . It makes me surprise….

 • Tks…

  This information really helped me, I am sharing with a few friends….

 • […notification of some image usage from your post…]…

  Your post has influenced me to write a new post all together……

 • Great Site……

  […]check this out as this contains important information about[…]…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *