OUTFIT

The Alley

Loved this caramel-ish blazer from the first time I saw it, but never bought it. After doubting too long, and discovering every single piece of it turned out to be sold in Holland, I found it in Rome. Joy! I like to pair it with my simple, comfy tee and earthy colours like the army-green pants and tan/beige-coloured wedges.

Blazer: Zara

Tee: Zara

Pants: Zara

Wedges: Gosh.. Zara!

Belt: H&M

Watch: Michael Kors


51 thoughts on “The Alley

 1. Wow mooie kleuren Debbie, staan je ontzettend goed! Ik wil ook nog een caramel kleurige blazer, nude staat me jammer genoeg niet :(. Balen dat hij in Nederland niet meer te verkrijgen is!

 2. wauw mooie blog ! Ziet er leuk uit en mooie outfit ook ! Ik ben jullie gewoon misgelopen bij monki echt balen !! Stond een paar keer met Ilanka te praten ze zei al dat jullie er waren maar toen ik jullie ging zoeken waren jullie al weg denk ik. Ik ga je eventjes in m’n blogroll zetten voordat ik je blog kwijt ben hihi.
  x

 3. haha ik zag je lopen vandaag in adam bij koningsplein! je had alleen zwarte veterschoentjes aan ipv deze :p maar ziet er met allebei leuk uit!

 4. Ah heerlijk zeg!! Gelukkig heb jij wel kunnen genieten van de zon. Hier meldt zich nog een Frankrijk liefhebber! Ik ga eind september nog met mijn ouders en vriend richting Zuid Frankrijk voor een weekje, echt lucky ben ik met twee vakanties in één maand haha.

  Jaaaa gezellig! Zet mij maar op de lijst :) Tenminste als de rest het ook goed vind dat er nog iemand mee gaat!

  Deze foto’s zijn trouwens echt te cool in die steeg. Vooral die met je rug naar de camera toe is heel mysterieus!

  x

 5. Wow Deb, je blazer is prachtig!!
  Ik ben echt verliefd op de kleur!
  Jammer dat ik ‘m niet in Zweden ben tegengekomen ;)
  Mooie outfit met al die kleuren zo bij elkaar.

  Liefs x

 6. Thnx so much for this! I havent been this moved by a blog post for quite some time! You’ve got it, whatever that means in blogging. Well, Youre definitely someone that has something to say that people should hear. Keep up the outstanding job. Keep on inspiring the people!

 7. Some time before, I needed to buy a house for my organization but I did not have enough money and could not purchase anything. Thank heaven my comrade suggested to take the loan from creditors. Therefore, I did that and used to be satisfied with my auto loan.

 8. Pingback: Jtosme Movie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top