OUTFIT: We Is Stoned, Immaculate..

I almost wanted to start this post with complaining about the weather and why I stayed in the house all day long.. but then I realized the message I brought up yesterday about Dutch people grumbling about the weather on every single occasion.. so I won’t! In the meanwhile I did, by applying this rhetorical tric, but nevertheless.. I don’t care ;) About the outfit: Nothing special: black skinnyjeans, grey oversized shirt and huge blanket, which wasn’t as photogenic as I hoped for, so I did not post a picture of it. And ofcourse I spilled some orangejuice on my couch, just in case you were wondering what the stain was supposed to be.

Nice detail for those who are interested: these pictures were taken last night in complete darkness. I tried some trics with my new camera and it worked, pretty awesome I think. But this is why the pictures aren’t completely clear.

Black skinny jeans  – Nudie Tight Long John

Grey shirt – Acne

Ankle boots – Acne

Hat – H&M Fashion Against Aids

Large cross necklace – Fashionology

Watch – Michael Kors

23 thoughts on “OUTFIT: We Is Stoned, Immaculate..

  1. Super foto’s, Deb!

    O, zo balen dat je moet wachten! Ben echt benieuwd wat jij er van vind! In het begin was ik wel even van “MMM” maar eenmaal aan met een leuk outfitje is het echt een eye catcher! En vind die kraag ook heerlijk tegen de kou. Snel even showen als je bij je ouders bent geweest! (wel vreemd dat het 2 weken duurde??? Al had ik dat ook de laatste keer dat ik het met normale zending deed ipv de snelle)

    Ja, serieus die heels zijn echt mooi! En dat voor H&M haha! Ik had er ook helemaal niet veel van verwacht maar ze zijn super! & ze zitten idd ook erg goed, lopen nog best goed haha! Echt suede is natuurlijk wel veel beter, maar ik had ook al die SE heels gekocht dus had zoiets van dan doe ik deze er gewoon bij voor wanneer ik geen blingbling aan de onderkant van mn zool wil haha!

    Beter trouwens dat je nu meteen doorgelinkt wordt naar je profielpagina ipv naar je oude blog!

  2. Haha! Ga er maar wel vanuit dat ie flinkt glimt! Ik schrok daar ook van toen ik m uit de verpakking haalde. Maar het is ook maar net met wat je het combineert zodat je het glim gehalte in je outfit wel even wat minder kan laten overheersen! En normaal hou ik ook echt niet van die glans hoor, maar ik vind het niet lelijk. Alleen ik heb een zwart jasje en jij een grijze en bij grijs zou je toch eerder een wat meer mattere leer verwachten! Maar ja, gewoon even goed bekijken als je m binnen hebt! Terug sturen kan altijd! Ja, ik heb ook wel eens een ASOS leren jasje gehad in een maat 10 en die had ik echt niet kleiner moeten hebben en had nu een 8 besteld en die zit prima. Al is ie nog best wijd maar ja dat is ook het model =)

    En halen die heels dan, ze zullen je niet teleurstellen :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.