OUTFIT: CLOUDS AND STRIPES

Went for a walk with the bf and found out a teeny-tiny children’s farm just around the corner of my house. I didn’t even know it existed! So after cuddling with the extremely ugly goat and bleating to the sheep like they could possibly understand everything we were telling them, we managed to take some outfitshots right before it started raining and gloaming again.

Grey coat – Zara

Striped top – H&M

Black skinny jeans – Zara

Suede wedges – Zara

Scarf – H&M Men

25 thoughts on “OUTFIT: CLOUDS AND STRIPES

 1. Awww hoe leuk! Ik hou van dat soort plekken, haha. Ik heb een lammetje geadopteerd in de schaapskooi hier, ga regelmatig even knuffelen. (daar gaat mijn imago) Maargoed, waarom vertel ik dit eigenlijk, haha, mooie outfit! Mooie kleuren bij elkaar :)
  Geniet maar even flink van je BF nog!
  XX

 2. Hele leuke sjaal en schoenen! En ik vind je haar echt leuk hoe je het nu hebt!
  Ohja, ik heb een vraagje, volgens mij zag ik een keer op je vorige blog dat je leren all stars had gekocht, klopt dat? Ik ben namelijk benieuwd of de leren all stars het zelfde vallen qua maat als de normale.

 3. Erg leuk weer meis! Ik vind jouw kledingstijl zoveel mooier geworden de afgelopen jaren (positief bedoeld, ik ben geen sneakerfan). Dit staat je echt fantastisch! Je nieuwe hairdo vind ik ook erg mooi!

 4. Hey debbie. Love this look- the colour mix and the gorgeous zara coat I purchased and returned…and now regret! ahhhhhh why did i do that? quite a generous sizing i thought perhaps? you look awesome and i love the pop of the red scarf!Katie.xx
  fashion clocked

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.