Yay! My search for a nice pair of black skinnyjeans has come to an end so I can tick them them off of my basics-wishlist. After buying my first pair of Cheap Monday jeans years ago, in grey and blue in those days, now I purchased a black pair on a speciale sale-evening in the welikefashion.com(/Fashionchick.nl)’s store in Amsterdam. I love the fit and the soft feel of the fabric, so I guess I might wear these a lot!

Black skinnyjeans – Cheap Monday

14 thoughts on “PURCHASE: BASIC

  1. Hi Deb! Ja kijk jij maar even in je werkrooster ;) Dankje! Zou best kunnen dat ik ben afgevallen, het is hard werken in zo’n winkel, normaliter zit ik alleen maar achter mijn computer met mijn luie kont haha x Leo

  2. Hej die ben ik op Ebay aan het volgen (& stalken met vragen muahaha). Nice, vind je hem klein vallen? Want soms heb ik in CM 2 maten groter nodig en soms weer niet. Die op ebay is 27 en normaal heb ik ook 27, maar gezien de rare maten durf ik steeds niet op ‘Buy Now’ te klikken haha.

    Die AW wedges heb ik nooit ergens gezien (te koop zeg maar), jij wel? Bij Paul soms? Ik vind ze echt volop tof =D

    Was weer gezellig gister! Xx.

  3. Hier nog een Cheap monday addict, die jeans zitten geweldig! En voor zover ik heb ervaren, zakken ze ook niet er uit. Dat wordt een blijvertje hoor!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.