UNCATEGORIZED

PURCHASE: BASIC

Yay! My search for a nice pair of black skinnyjeans has come to an end so I can tick them them off of my basics-wishlist. After buying my first pair of Cheap Monday jeans years ago, in grey and blue in those days, now I purchased a black pair on a speciale sale-evening in the welikefashion.com(/Fashionchick.nl)’s store in Amsterdam. I love the fit and the soft feel of the fabric, so I guess I might wear these a lot!

Black skinnyjeans – Cheap Monday

(14) Comments

 1. Ik heb hem ook in mijn handen gehad gister, maar had geen tijd om te passen, haha!

 2. Mooie jeans Deb! Baal er nog steeds van dat mijn maat er niet meer was :(

  x

 3. very cool- love finding the perfect pair of jeans and cheap mondays are great!Katie.xx
  fashion clocked

 4. Ben erg benieuwd hoe hij staat. Wil zelf ook graag nog een Cheap Monday broek aanschaffen :)

  X

 5. Hi Deb! Ja kijk jij maar even in je werkrooster ;) Dankje! Zou best kunnen dat ik ben afgevallen, het is hard werken in zo’n winkel, normaliter zit ik alleen maar achter mijn computer met mijn luie kont haha x Leo

 6. Cheap Monday is such a popular brand these days, I think I can’t wait any longer to get one of those amazing pants too… is it like strentchy?

  xo thefashionguitar

 7. aaah, was het leuk? heb er nog geen broek van, maar moet gauw eens verandering in komen!

 8. mooie broek, ik ben erg benieuwd of hij mooi zwart blijft (want dat is altijd mijn probleem met zwarte broeken, ze worden zo snel vaal!

 9. Cheap Monday is echt mijn lievelings jeans merk!

 10. Mooie broek! Hij zitten cheap monday broeken? Heb er zelf nog nooit één gehad, maar volgens mij zijn ze wel fijn, hè?

 11. Mooie broek, ik moet ook echt weer een zwarte jeans gaan aanschaffen.
  Je hebt een award gewonnen.
  http://nathalie-loveforfashion.blogspot.com/2011/03/versatile-blogger.html
  Xxx

 12. Hej die ben ik op Ebay aan het volgen (& stalken met vragen muahaha). Nice, vind je hem klein vallen? Want soms heb ik in CM 2 maten groter nodig en soms weer niet. Die op ebay is 27 en normaal heb ik ook 27, maar gezien de rare maten durf ik steeds niet op ‘Buy Now’ te klikken haha.

  Die AW wedges heb ik nooit ergens gezien (te koop zeg maar), jij wel? Bij Paul soms? Ik vind ze echt volop tof =D

  Was weer gezellig gister! Xx.

 13. ik heb ook echt een nieuwe zwarte broek nodig! Altijd handig ;)

  Travel In Style

 14. Hier nog een Cheap monday addict, die jeans zitten geweldig! En voor zover ik heb ervaren, zakken ze ook niet er uit. Dat wordt een blijvertje hoor!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.