OUTFIT

OUTFIT: 290512


Ph. Lennart Groot

All-red instead of all-white. Honestly, I was a bit bummed that – after a great, great weekend full of sun and theatre (I volunteered at a theatrefestival this weekend!) a seas-haze took over the island and ruined the idea of capturing some bare-legged outfitshots.. but I went for a bright outfit anyway ;) I’m very into monochrome looks lately, so instead of doing an all-white or all-black, I did an all-red ;) Hope I’ll be able to show more sunny outfitshots later!

 

Top – Zara

Jeans – Zara

Sneaker wedges – Isabel Marant (similar here)

Necklace – H&M

Clutch – Frenchonista

(18) Comments

 1. Oh my God, I’m loving your Isabel Marant high tops! They are just so amazing. I’ve been having an obsession with high tops with the built in heels and I love how you’ve styled yours.
  Great outfit post, even if the weather wasn’t what you expected.

  Franzi
  xx

  http://franzistylenomad.wordpress.com/

 2. Heel gaaf, Debster! Weet alleen niet of het aan mijn pc ligt, maar ik kan de tweede foto niet zien :(
  Ik zit de hele tijd te wachten tot die zwarte variant van dat number shirt wordt gerestocked, maar ik denk dat ik dat wel op kan geven. Nu ik die rode vaker zie begin ik die eigenlijk ook wel te waarderen en misschien is die ook wat minder ‘saai’ dan de zwarte ;)

  Love,

  Rowan

  http://www.redreidinghood.com

  ps: Join my GIVEAWAY for a chance to win a Bullet Necklace!

  1. debbie says:

   Haha, ik wilde zelf ook heel graag die andere, maar kon het nu toch niet laten deze mee te nemen. Stel dat ik die andere nog vind, neem ik die gewoon ook mee :p Mocht er nog eentje hangen, dan zal ik aan je denken ;)

   x

 3. Though sporty items, your outfit looks really feminine! Like it.
  wearegoingdutch.blogspot.com

 4. OMG ! Love the outfit! So sporty chic! and the touch of the necklace is perfect! it would not go to anyone!

 5. Leuk shirtje!

 6. Love it, hier hou ik echt van! Rood staat je ook zo mooi!
  xx

 7. Leuke top ! ben zelf al weken aan het wachten tot ie terug online word bijgevuld :d

 8. Wat een ontzettend leuk outfit, rood staat je heel mooi!

  xx Laura

 9. love the shoes

 10. I love red and blond, so perfect look if you ask me! And red does it even better in an all red look

  XO Charlotte

  1. debbie says:

   Ahh thanks, Charlotte! I always thought red doesn’t go with my blonde hair, so I have been avoiding the colour for ages :p

   x

 11. Wauw, staat je goed dat rood! Thanks voor je comment, ben zelf ook erg blij met mijn haar :) Wil het eigenlijk nog wel iets lichter en koeler, beetje jouw kleur eigenlijk! Anyway, leuke look ;)

  Liefs Lian

 12. Ik wilde de Zara top laatst ook kopen, hadden ze ‘m niet meer!! :-( Leuke outfit overigens!

  http://www.kimgodschalk.com

 13. Love the all red combo Deb! The necklace makes your look not too sporty! – Aliya:)

 14. haha, quite a surprising colour pop toen ik scrollde, die rode broek zag ik niet aankomen haha! you rock it though :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.