OUTFIT: 290512


Ph. Lennart Groot

All-red instead of all-white. Honestly, I was a bit bummed that – after a great, great weekend full of sun and theatre (I volunteered at a theatrefestival this weekend!) a seas-haze took over the island and ruined the idea of capturing some bare-legged outfitshots.. but I went for a bright outfit anyway ;) I’m very into monochrome looks lately, so instead of doing an all-white or all-black, I did an all-red ;) Hope I’ll be able to show more sunny outfitshots later!

 

Top – Zara

Jeans – Zara

Sneaker wedges – Isabel Marant (similar here)

Necklace – H&M

Clutch – Frenchonista

18 thoughts on “OUTFIT: 290512

 1. Heel gaaf, Debster! Weet alleen niet of het aan mijn pc ligt, maar ik kan de tweede foto niet zien :(
  Ik zit de hele tijd te wachten tot die zwarte variant van dat number shirt wordt gerestocked, maar ik denk dat ik dat wel op kan geven. Nu ik die rode vaker zie begin ik die eigenlijk ook wel te waarderen en misschien is die ook wat minder ‘saai’ dan de zwarte ;)

  Love,

  Rowan

  http://www.redreidinghood.com

  ps: Join my GIVEAWAY for a chance to win a Bullet Necklace!

  1. Haha, ik wilde zelf ook heel graag die andere, maar kon het nu toch niet laten deze mee te nemen. Stel dat ik die andere nog vind, neem ik die gewoon ook mee :p Mocht er nog eentje hangen, dan zal ik aan je denken ;)

   x

  1. Ahh thanks, Charlotte! I always thought red doesn’t go with my blonde hair, so I have been avoiding the colour for ages :p

   x

 2. Wauw, staat je goed dat rood! Thanks voor je comment, ben zelf ook erg blij met mijn haar :) Wil het eigenlijk nog wel iets lichter en koeler, beetje jouw kleur eigenlijk! Anyway, leuke look ;)

  Liefs Lian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.