DIY: SHORTS


Ph. me

In now way I can say I’m a DIY-queen, even though I’d love to do it more often, I almost never do it. But when my search for a perfect pair of – slightly high-waisted – shorts led to almost nothing (tips are more than welcome!), I decided to cut off an old pair of jeans et voilà! Not the most original DIY ever, on the contrary, but I’m in love with my new shorts :)

Jeans/shorts – Vintage Levi’s 

12 Comments

  1. Misschien niet super origineel maar wel heel leuk!! Ik zou als de dood zijn dat ik heel mijn broek zou verknippen. Ben niet zo handig met een schaar en naald en draad haha. Bij de H&M hebben ze ook altijd leuke shortjes en ik kocht laatst een leuk shortje bij Supertrash!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.