OUTFIT: 191012


Ph. Lennart Groot

This is one of the outfits I’d love to wear on a daily basis. A comfy tee on top of a trackpant-shaped pair of trousers. I’ve always been fond of the combination of sneakers and cropped formal trousers, so that is exactly what I liked about this outfit. Added my good old camel coat I got a few years ago, my beanie to cover my bad hairday (yep, I have them! ;)) and the Afterdrk x Maison de Bonneterie bracelet I’ve been wearing from the moment I got it.

Coat – H&M Trend

T-shirtPieces via Sans Online

Trousers – Zara 

Sneakers – Nike Free 3+

Bag – Cowboysbag

Bracelet – Afterdrk x Maison de Bonneterie

29 thoughts on “OUTFIT: 191012

  1. nicee! ik heb het shirt ook! en je jas doet me denken aan een mooie die ik bij de primark had gepast maar ik twijfelde om de geur (ik ben een grijs en zwart addict).. maar het is juist wel weer wat anders! ik twijfel nu weer. Jij ziet er altijd super uit! THANKS GIRL! :P :)

    1. Ik hou ook van zwart en grijs, vooral bij jassen, maar deze kleur blijkt veel beter te combineren dan ik dacht! Zou jou denk ik ook goed staan hoor! :)

      Xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.