WIN WIN WIN: FLUFFY COAT

Black and fluffyWIN FLUFFY COAT TEDDYCOAT
Src. inspirational pics: Thischicksgotstyle, Kayture, Alwaysjudging
 
Let’s kickstart this year with some new and black fluffiness! I’ve always been a big fan of large and bulky coats, but this year it’s fluffiness everywhere! Do you love a good fluff as well? Lucky you, since Comegetfashion and Sixfeetfromtheedge teamed up to spread the fluffiness and give you a shot at winning this awesome black version.
 
Wanna enter? All you have to do is the following:
– Like SFFTE’s Facebookpage here.
– Like CGF’s Facebookpage here.
– Leave a comment with your name, emailadress and SIZE (!) in the commentsection below.
 
Good luck and fingers crossed!
 
 

60 thoughts on “WIN WIN WIN: FLUFFY COAT

 1. Ahhh ik zat net van de week naar deze jas te kijken om te bestellen. Helaas is mn kleedgeld alweer op, en is mn salaris nog niet binnen.. Maar oh wat is die leuk!
  Maat S

 2. Ahhhhhhhh yes please! Er is altijd een plaatsje vrij voor een lekkere fluffy in mijn kast. Kom maar doorr!
  Volgde beide pagina’s al! xx Sofie

 3. Wow, te gekke jas! Ik doe graag mee, zou een welkome aanvulling zijn op mijn wintergardarobe! Zeker omdat ik mijn shoppingverslaving een beetje de kop in moet drukken sinds ik weer ben gaan studeren en dus een wat lager budget heb dan voorheen :’). Mijn maat is een S.

 4. Ik heb jullie beide al geliket op FB. Een fluffy coat staat heeel hoog op mijn verlanglijstje (het liefst in maat M/36

 5. Woww wonderfull black fluffyness all over the place! I (f)luv it!! Ik like jullie pagina’s al op FB (en ik like jullie sowieso :)) dus het enige wat ik nu nog moet doen is heeeel hard duimen! (ik heb maat S)
  xoxo

 6. Look at that fluffy unicorn! He’s so fluffy, i’m gonna dieeeeee! (despicable me, hihi)

  Ik heb de Facebook pagina’s geliked en mijn maat is M.

 7. Super leuk..
  Im in!!!
  Wou deze ook graag maar helaas mn salaris laat het niet toe haha

  maat M/L

  maar 2e plaatje is dat niet frida grahm of hoe je de naam schrijft?

  liefs xxx

 8. Cooool!!! Ik doe ook een keertje mee, omdat ik het niet kan laten bij deze fluffy dream :) beiden heb ik geliked. Maat m of s.

 9. Leuk! Hoop dat ik nog op tijd ben om mee te doen. Fluffy coat zou een mooie toevoeging zijn aan mijn garderobe die wel wat hipper mag!
  (Goede voornemens 2014, nr 2)
  Mijn maat is M. Groetjes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.