OUTFIT

GREEN LEOPARD AND SPARKLES


Trying new things outfit wise to me doesn’t always have to mean you have to make a loud and bold statement. For instance, I never wear prints (except for the occasional stripe, stripes are always a good idea) but here I am, wearing a green (!), leopard printed (!), furry (!) coat. Together with that other particular thing I never wear: glitters. And to be honest, I love how these items together gave this outfit that little extra it needed. What do you think?

Coat – Expresso / Jeans – Rag & Bone / Boots – Mellow Yellow via Sarenza / Cap – H&M / Rings – Portobello Road Market London

(18) Comments

 1. Beautiful outfit! Love the bold details you added to the total black!
  http://www.sanssouci.website

 2. Alybetty says:

  Mooi! Als kind stond de kleur groen jou al mooi…. xx

  1. Ik wist gewoon dat je dat ging zeggen! :)

   x

 3. Patricia says:

  Staat mooi bij je zwarte outfit! De schoenen vind ik ook super.

  1. Dank je wel, ik ben er ook verrassend blij mee haha!

   x

 4. Me likey!! Inderdaad – nieuwe dingen proberen hoeft niet een verschil van dag en nacht te zijn, maar juist die subtiele details! Echt heel tof deze green (!), leopard printed (!), furry (!) coat – met een glittertje hier en daar, well done!

  XO from Malta
  http://www.b-biche.com

  1. Jaaa precies dat! Ik ben niet iemand met een heel extreme stijl, maar vind het wel leuk soms iets nieuws te proberen :)

   Thanks!
   x

 5. Staat je super!!! Kriebelt de jas? ik zie namelijk dat er wol in zit, ik vind hem geweldig!!!

  1. Hi Marlin,

   Nee hij kriebelt helemaal niet, en ik vind dingen al heel snel kriebelen, haha! Echt een aanrader (en nu in de sale ;)).

   x

 6. Oh die jas is echt super gaaf!

 7. Voor de wintermaanden vind ik het wel wat hebben. Normaliter ben ik ook niet zo van de prints, en dit soort jassen vind ik over het algemeen net iets teveel van het goede, maar deze kan er mee door wat mij betreft.

  1. Haha heb ik ook! Ben totaal geen fan van prints, maar deze doorstond de test ;)

   x

 8. I love this look, you look so comfortable
  http://www.shopstylebrand.com

  1. That’s a great compliment, thanks a lot!

   x

 9. Wat een te gekke jas! Ik vond Expresso vroeger maar mwah, maar deze is echt gaaf!

  1. Ze hebben echt hele mooie jassen! Thanks :)

   x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.