6 Comments

 • Jessica says:

  Ik denk dat je die 5 piece wardrobe best kunt doen volgens je eigen regels. Bv. gekregen dingen niet meetellen, maar wel je eigen koopgedrag aan banden leggen door maar 5 stuks te kopen. Ik doe het al jaren en het is echt te doen hoor! Verder eens met je andere voornemens.
  http://www.daarboven.com

  • Dat is inderdaad precies wat ik bedoel! :) Dan gaat er alleen wel weer veel overlap zijn: gekregen items kunnen natuurlijk basics zijn (en met mijn stijl is al snel alles onder basics te rekenen) én gekregen dingen kunnen juist meer trendgevoelige items zijn, niet per se tijdloze items. Hoe dan ook: ik vind het goed om een fijne richtlijn te hebben en dat is het 5 piecen eerder wel voor me geweest. Het gaat er bij mij vooral op neerkomen dat ik kritischer ga kijken naar wat ik koop en wat er ook weer uit mijn kast kan (dat laatste gaat de komende tijd vooral een ding worden: WEG!).

   x

 • Joyce says:

  Goede goede voornemens, haha! Ik ben ook bezig met een goede clean out! Ben trouwens van plan om eind februari vanalles te verkopen ism Glamour (misschien ook mailtje van gehad?) Wanna join? Let me know!

  X

  Joyce

 • Joe says:

  Thank you for writing this post.Happy new year!
  http://www.officialpatagonia.com

 • Suzanne says:

  Ook een van mijn goede voornemens, meer minimalisme toepassen ook in de kledingkast. Het voelt af en toe zo cluttered in mijn huis, dat het me gedachtes en productiviteit stoort. Al is het natuurlijk wel hartverscheurend om bepaalde items los te laten. Enfin, we zien het wel deze week.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *