outfit H&M Trend trenchcoat

One of the benefits of the weather changing from super sunny to well.. slightly less sunny: being able to wear the trenchcoat that has been hanging in your closet for a while. Yay! I love pairing a bit of an effortless chiq classic – like that trench, or that cute little bag – with a pair of super baggy, ripped jeans and sneakers. So that’s what I did.

Now back to work, I already killed another 7am workout this morning, and I have to admit that I’m totally into working out before work right now. The moment the alarm clock goes off isn’t my favourite moment of the day, even though I consider myself a morning person, but the moment I get out of the shower, hop onto my bike to go to the office.. priceless.

Trenchcoat – H&M Trend / Jeans – Rag & Bone / Sneaker – Celine – / Bag – Furla / Watch – GC Watches
outfit H&M Trend trenchcoat

outfit H&M Trend trenchcoat

outfit H&M Trend trenchcoat

outfit H&M Trend trenchcoat

outfit H&M Trend trenchcoat

5 thoughts on “THAT TRENCH

  1. Mooi die kleuren bij elkaar! En de foto’s zelf zijn ook prachtig. Respect hoor, ‘s ochtends al meteen naar de sportschool. Ik zou het niet trekken (zou dan al om 6 uur op moeten staan…)

    1. Thanks, Jessica!

      En haha dat is exact wat ik doe ;) Het geeft de rest van de dag wel een heel fijn gevoel dat je niet meer hoeft te denken: ‘pff ik moet nog sporten’ en ik heb ‘s avonds ook vaak mijn blogafspraken/momenten dat ik kan werken aan mijn blog, dus hou ik zo meer ‘vrije’ avonden over. Zeg ik heel cool, ik ga echt niet elke dag zo vroeg momenteel hoor, maar een paar keer voelt wel goed :)

      x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.